Rhea Cosmetics
Rhea Cosmetics
Rhea Cosmetics Rhea Cosmetics
Rhea Cosmetics

Tee Skincoding®-ihotestimme

Löydä tuotteet, jotka tekevät ihostasi onnellisen.Ihosi on ainutlaatuinen. Siksi kehitimme yksilöllisesti räätälöidyt ihonhoitotuotteet. Ne on tehty juuri sinulle." Eräänä päivänä katselin rakasta siskoani ja tajusin, miten erilaisia olemme. Ymmärsin, että hänen kauneutensa ylläpitämiseksi minun tulisi löytää tuotteet, jotka välittäisivät hänen ihostaan yhtä paljon kuin minä. Sellaisia ei kuitenkaan ollut saatavilla.

Siispä yhdistin markkinoiden tehokkaimmat raaka-aineet ja edistyneimmän ihonhoitoteknologian, ja kehitin sellaisen itse. Tuloksena oli ensimmäinen täydellisesti hänen iholleen sopiva tuote. Samalla alkunsa sai Rhea Cosmetics, ihmislähtöinen ihonhoitosarjamme. "


Rhea Cosmetics
Sara ja Gianmarco Alfonso, me
Rhea Cosmetics

Skincoding®
Tee testimme ja löydä ihollesi täydellisesti sopivat tuotteet

Haluaisitko osata lukea ihoa kuin avointa kirjaa? Skincoding on nopea ihodiagnoosi, jonka voit tehdä itse helposti netissä tai saada valtuutetuista Rhea-hoitoloista.Vastuu, joka yhdistää meitä.

Rhean silmissä olemme kaikki yhtä arvokkaita. Siksi meillä on yhtäläinen vastuu maapallon ainutlaatuisuuden säilyttämisessä. Olemme sitoutuneita toimimaan kestävästi ja inhimillisesti jokaisena päivänä. Filosofiamme on ihmislähtöinen ja sielumme vihreä.
Rhea Cosmetics

Astu Rhea-maailmaanRhea Cosmetics Rhea Cosmetics Rhea Cosmetics Rhea Cosmetics

RHEA PROFESSIONAL
Oletko kosmetologi?

Katsoimme kosmetologin käsiä ja tajusimme, miten hienoja asioita niillä voidaankaan saavuttaa. Ne osaavat muotoilla vartaloita, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja luoda ainutlaatuisia hoitoja jokaiselle asiakkaalle. Mutta vain oikeilla tuotteilla. Siksi me loimme sinulle sellaiset.
Rhea CosmeticsAlFemminileù
ClioMakeu
Cosmopolita
Dit
FanPageIt
VanityFair
Vogue
AlFemminileù
ClioMakeu
Cosmopolita
Dit
FanPageIt
VanityFair
Vogue
AlFemminileù
ClioMakeu
Cosmopolita
Dit
FanPageIt
VanityFair
Vogue